Inboedel opruimen

Inboedel opruimen

Wilt u een inboedel opruimen ? Dan kan u bij ons terecht. Opruimingsdienst Lf Services voor alle opruimingen die u wenst. Enkele mogelijkheden zijn:

Als u nood heeft aan het opruimen van een inboedel, dan kan u ons altijd contacteren.

Inboedel opruimen : hele woning opruimen

Zoals hierboven reeds aangegeven werd, kunnen wij uw hele woning opruimen. Het probleem om een hele woning leeg te maken, kan verschillende oorzaken hebben. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat u een woning wilt leegmaken van iemand die overleden is. In dat geval kunnen wij u natuurlijk van dienst zijn. Een ander voorbeeld is het leegmaken van uw eigen woning, omdat u misschien naar een andere locatie verhuist en uw eigen woning wilt verhuren of verkopen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat een woning netjes moet zijn als je deze wilt verkopen of verhuren. Anders zullen de verkoopkansen, of de verhuurkansen, veel lager liggen! Niemand wilt natuurlijk gaan wonen in een rommelig huis dat er vuil uitziet!

Een woning schoonmaken

Onze diensten reiken veel verder dan enkel het opruimen van een inboedel. Als u dit wenst, kunnen wij uw woning helemaal schoonmaken! Dit kan erg handig zijn als het over een woning gaat van een overleden persoon. Bij een sterfgeval heeft niemand veel moed om te starten aan het leeghalen van de woning en nog veel minder aan het schoonmaken ervan! Daarom zijn wij natuurlijk de perfecte oplossing voor u. Nadat ons werk gedaan is, zal alles weer proper zijn! Wij kunnen het vuilste werk aan. Als het dus gaat over een woning die echt erg vuil is, dan gebruiken wij speciale producten om de woning te ontsmetten. Ook kunnen wij schilderwerken en herstellingen uitvoeren indien u dit wenst. Wij kunnen zelfs voor uw tuin zorgen! Want misschien is er heel wat onkruid dat uitgetrokken moet worden. U kan ons bedrijf en onze medewerkers helemaal vertrouwen. Nadat onze opdracht gefinaliseerd is, kan u de woning met een gerust hart verkopen of verhuren. U zal verbaasd zijn van het resultaat na de grondige opruimingen en de grondige schoonmaak!

Inboedel opruimen : volledig vrijblijvende offerte

Als u interesse heeft in onze diensten, dan kan u een volledig vrijblijvende offerte aanvragen. Wij werken op een bepaalde manier bij het opstellen van een offerte. Dit doen wij om een offerte op maat te kunnen maken, die volledig aan uw vraag voldoet. De eerste stap die wij maken, is langsgaan in de woning die opgeruimd moet worden. Op die manier kunnen wij zien hoe groot de inboedel is die opgeruimd moet worden. Ook kunnen wij in dit geval bekijken wat er nadien nog moet gebeuren. Is het bijvoorbeeld nodig om de woning te kuisen? Moeten de ramen gewassen worden? Is de tuin in orde? Zijn er bepaalde schoonmaakproducten nodig? Zijn er zaken die op een bepaalde manier bestreden moeten worden? En ga zo maar door ... Nadat wij zijn langsgekomen en alles goed geobserveerd hebben, kunnen wij u een uitstekende offerte op maat bezorgen!