Huis leegmaken

huis leegmaken

Opruimingsdienst Lf services is gespecialiseerd op het gebied van diverse opruimingen. Een huis leegmaken in België, dat kunnen wij als de beste! Dat is echter niet het enige waar wij goed in zijn. Wij zorgen namelijk voor het:

  • opruimingen
  • schoonmaken
  • schilderen
  • herstellen
  • en meer

Huis leegmaken diensten

voor de woning die u wenst! Onze diensten worden zowel door particulieren, als door bedrijven gebruikt.

Huis leegmaken : overlijden

Inboedel opruimen na overlijden

Een overlijden valt dagelijks voor. Daarom kampen we er vroeg of laat allemaal wel eens mee. Op het ogenblik dat u een dierbare verliest, is het goed mogelijk dat u de woning moet leegmaken. Echter is het helemaal niet prettig om dit te doen, want u zal met allerlei zaken en herinneringen geconfronteerd worden. Ook is het mogelijk dat de woning heel vuil is, omdat de persoon die gestorven is al een hele tijd in het ziekenhuis verbleef. Voor deze problemen moet u natuurlijk een oplossing zien te vinden. Als u het niet ziet zitten om de woning zelf leeg en proper te maken, dan kan u beroep doen op onze diensten!

Huis leegmaken : observatie

Voordat wij een huis leegmaken, doen wij in de meeste gevallen een observatie van hetgeen er moet gebeuren. Alleen op die manier kunnen wij inschatten wat er allemaal moet doorgaan, welke tijd wij hiervoor moeten uittrekken, hoeveel personen er nodig zijn om de werken uit te voeren en wat de benodigdheden zijn.

Huis leegmaken : opstellen offerte

Nadat wij een gesprek met u hebben gevoerd en alle observaties hebben gemaakt, kunnen wij starten met het opstellen van een offerte. Hetgeen u wenst dat wij voor u uitvoeren, plaatsen wij overzichtelijk in de offerte. U zal meteen merken dat onze prijzen erg voordelig zijn. Echter is de offerte altijd volledig vrijblijvend. U kan ze dus zowel goedkeuren, als afkeuren.

Huis leegmaken : het voorbereiden en uitvoeren van de werken

Nadat u de offerte heeft goedgekeurd, kunnen wij starten met het uitvoeren van de werken. Uiteraard spreken wij hiervoor eerst een datum af. Nadien zorgen wij ervoor dat alles in orde is. Zo brengen wij de politie ervan op de hoogte dat er opruimingswerken worden uitgevoerd en dat er een container zal staan. Hiervoor vragen wij uiteraard ook de nodige verkeersborden aan. U hoeft dus niets te doen van voorbereidend werk, want wij doen dit allemaal voor u!

Nadat de voorbereidingen gebeurd zijn en de datum komt eraan, kan het echte werk beginnen! Op die dag starten wij natuurlijk met het leegmaken van de woning. Nadat alles leeggemaakt is, brengen wij de rest in orde, als u andere werkzaamheden wenst natuurlijk. Het schoonmaken van de woning, het wassen van de ramen, het verzorgen van de tuin, het behandelen van het tuinhuis, het bestrijden van ongedierte, het schilderen van de muren, het herstellen van bepaalde defecten, enzovoort. Wij proberen alles zo snel mogelijk voor u in orde te brengen, indien mogelijk op één dag. Echter is het ook mogelijk dat wij meerdere dagen nodig hebben om alle werkzaamheden tot een goed einde te brengen.